DENİZLİ / HONAZ - Honaz Halk Eğitimi Merkezi

Tem

Kurs ve Seminerlere Katılan Yönetici ve Eğitimcilerimiz Katıldıkları Eğitimler Sonrası Kazandıkları Tecrübeleri Paylaştılar.

Tem

Açık Öğretim Okulu öğrencilerine yüksek öğretim sınavlarına yönelik kurslar Eylül ayında başlayacaktır.Ağustos ayında Honaz Halk Eğitimi Merkezi'ne gelerek kurslara başvurabilirsiniz.

Haz

Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle Honaz Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk.

Haz

Kurslarımızla Köylerdeyiz Projesi kapsamında köylerde açılan kurslarımızı arttırdık.Kaklık ve Kocabaş Mahalleleri'nde kursiyerlerimizin kurslara ilgisi yoğun olmuştur.

Haz

Kiraz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile işbirliği içinde özel öğrencilerimiz için uçurtma etkinliğine katıldık.Kursiyerlerimiz ve aileleri eğlenceli zamanlar geçirdi.

Haz

Döner Sermayeli kurslarımızın sayılarını ve gelirlerini arttırmak için işletmeleri ziyaret edip ürün çeşitliliğimizi arttırdık.

Programa giriş koşulları

• Okur yazar olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Kurs programının öngördüğü temel becerileri gerçekleştirebilecek yeterliliğe sahip olmak

Haz

Kursiyerlerimizle birlikte fabrikalar ve işletmeler dolaşılarak bilgilendirmeler yapıldı.

Haz

Sıfır Atık Projesi ile yapılan ürünler Hayat Boyu Öģrenme Sergilerimizde sergilendi.

Haz

Hayat boyu öğrenme faaliyetleri ile yayınlar incelendi.Aşağıdaki linke tıklayarak yayına ulaşabilirsiniz.

Haz

Kurslarımız ile ilgili roll uplar bina girişlerine konularak kursiyerlerimize kurumumuzda açılan kurslarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerini katılımı arttırmayı, öğrenmeyi teşvik eden sanatsal ve kültürel gösteriler içeren Hayat Boyu Öğrenme Haftası sergimizi gerçekleştirdik.

May

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fuaye alanında Honaz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü koordinatörlüğünde halk eğitimi merkezl kursiyerlerinin ürünleri sergilendi.Sergimizde kağıt rolyef, makrome ürünler, taş boyama, ahşap oyma, su kabağı işlemeciliği, geri dönüşüm projelerinden ürünler, seramik hamur sanatı, deri projelerinden ürünler vb ürünler bulunmaktadır.Emeği geçen öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Kütüphanemizi güncel kitaplarla donattık.