DENİZLİ / HONAZ - Honaz Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Bakanlığımızın başlatmış olduğu 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları için "Minik Eller Büyük Hayaller Projesi " kapsamında ilçemiz okullarında etkinlikler yaptık.

Mrt

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan Açık Öğretim Ortaokulunda Kayıtlı (Yurt Dışında Bulunan Öğrenciler, Engelli Öğrenciler ile Tutuklu ve Hükümlü Öğrenciler Hariç) öğrencilerin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem e-Sınavı, sınav salonlarına atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Öğrencilerimiz, sınav giriş belgelerini https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx adresindeki randevu ekranlarından giriş yaparak alabilirler. Halk eğitimi merkezleri ise bilgi kontrol ekranları/e-Sınav randevu işlemleri ekranından, öğrenci T.C. kimlik numarası ile e-Sınav giriş belgelerinin dökümünü alabileceklerdir.

DİKKAT!

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında sınava girecek öğrencilerimiz, sınav giriş belgenizde yer alan, e-Sınav tarihi ile e- Sınav salon giriş yerine dikkat ediniz ve sınavla ilgili kuralları okumayı unutmayınız.

Şbt

Sınav 1 Mart-29 Mart 2024 tarihleri arasında e- sınav merkezlerinde online 2 oturum halinde yapılacaktır.

8 Şubat-17 Şubat arasında e-sınav merkezi için randavü alınacaktır.Randavu almayanlar 18-20 Şubat tarihlerinde resen yerleştirilecektir.

Ock

İlçemiz okullarından Cumhuriyet İlkokulu'nda velilere yönelik Aile Okulu Kursu açılmıştır.

Ock

Kas

1. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme tarihi 5 Kasım 2023 saat 23:59'a kadar uzatıldı

Ekm

Müdür yardımcımız Sayın Sevcan Başaran'ın tayini çıkmıştır.Değerli öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Ağu

Mezun öğrencilere yönelik üniversite sınavına hazırlık kurslarımız başlayacaktır.Başvurular 28 Ağustos'a kadar Honaz Halk Eğitimi Merkezi'ne yapılabilecektir.

Ağu

Halk Eğitimi Merkezlerinde usta öğretici olarak görev almak isteyenler için başvuru süreci başlamıştır.Başvurular 31 Ağustos 2023 tarihine kadar yapılabilicektir.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerini katılımı arttırmayı, öğrenmeyi teşvik eden sanatsal ve kültürel gösteriler içeren Hayat Boyu Öğrenme Haftası sergimizi gerçekleştirdik.

Ağu

Mezun öğrencilere  yönelik ücretsiz  Destekleme ve Yetiştirme kurslarımız başlayacaktır.

Tem

Ücretli öğretmenlik başvuruları 02 Ağustos-31 Ağustos arasında alınacaktır. Başvurular E devlet üzerinden yapılıp  Honaz Halk Eğitimi Merkezi'ne şahsen gelerek dosyalar teslim edilecektir.

Tem

Mezunlara yönelim YKS kurslarımız Eylül ayında başlayacaktır.Ağustos ayı içerisinde Honaz Halk Eğitimi Merkezi' ne gelerek başvuruda bulunabilirsiniz.